Gratis spil, postkort og underholdning
Masser af nye spil
Spil Jungle Monkey 3 Spil Operation Ungdomsklub
Spil Super Soldat Spil Hr Farlig
Spil Sultne Pinatas Spil Mikroliv
Spil Egern Samler Spil Stelios redder Tiden
Spil og bannere
Quiz
Komplet nytteløs information. Så du behøver ikke at trykke for at få besked.

Download af Kyllinge-klask!

Advarsel og et lille pip fra kyllingen:

Før du starter med at downloade spillet, vil vi dog godt komme med en advarsel. Tante Erna i Skjern blev meget forarget, da hun så dette spil og synes, at det er noget pjat at klaske til kyllinger! Så hun vil gerne advare alle mod at spille dette spil!

Eller som hun selv sagde: - Næh nej, mine kyllinger hjemme på gården skal ihvertfald ikke klaskes - og det er da forfærdeligt, at I laver sådan noget voldsomt noget som at klaske til kyllinger! Jeg har aldrig kendt mage! Tænk, hvad kyllingerne ville sige, hvis de så dette spil! Tror I ikke, at de stakkels kyllinger vil blive kede af det og begynde at gå til psykkerlog og alt muligt? Ja, ja... tænk på de stakkels ulykkelige kyllinge-skæbner I bliver skyld i. Kyllingerne vil vokse op og blive til nogle ande-rødder, der kommer til at hænge på gadehjørnerne og smide korn efter uskyldige gæs!

Vi kan kun give Tante Erna ret. Og i stilhed overlader vi de sidste ord til Tante Erna:

- I skulle skamme jer over at lave sådan et barbarisk spil!

Men nu er det jo ikke Tante Erna, der bestemmer.

Så download du bare Kyllinge-klask og klask kyllingen i rumpetten!

Kort fortalt går spillet ud på klaske til en kylling med en skovl. Desto bedre og mere præcis, du rammer den i rumpetten, jo længere væk flyver kyllingen. De 100 bedste kyllinge-klaskere kommer på highscoren.

Og så er der vist kun én ting tilbage at sige:

Download kyllingeklask og ram så den kylling!!

Info, systemkrav, version og den slags:

  • Spillet er lavet til PC med Windows som styresystem.
  • Spillet fylder 2.2 MB
  • Online. Spillet er primært lavet til folk med fastnetforbindelser. Dette er på grund af highscore. Så hvis du får en god score, kan du altid måle dine klask mod resten af Danmarks gode kyllingeklaskere.
  • Nuværende version af Kyllinge-klask er 1.1.

Installation af Kyllinge-klask:

  • Det er lige ud af landevejen, og du kender sikkert rutinen i forvejen. Download spillet, dobbeltklik og tryk på 'næste' en masse gange. Når du har trykket nok, starter spillet automatisk op. :o)
  • Efter installation er der genvej til spillet på skrivebordet og i quicktask-baren. Dobbeltklik på genvejen for at starte spillet.

Sådan afinstallerer du:

  • Det er også lige ud af landevejen. Vælg mappen, hvor kyllinge-klask er placeret og vælg 'Zlet kyllinge-klask'. Klik på den og Kyllingeklasket fjerner sig selv.
  • Du kan også afinstallere spillet ved at vælge 'tilføj/fjern programmer' i kontrolpanelet. Her kan du finde spillet under navnet... du gætter det aldrig... tadaaaa... Kyllinge-klask!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få at vide, når der kommer nye spil og sjov underholdning.

Bliv spået! Prøv vores troldmand.

it-kids ses bedst med... en tændt computer. :o)
Kyllingeklask, Gratis download af spil | ©2006 it-kids | Kontakt os