Gratis spil, postkort og underholdning

Spil Egern Flugt

Desvæære... Men du har brug for en flash afspiller, hvis du vil spille vores gratis spil: Egern Flugt. Du kan downloade flash afspilleren gratis fra macromedia.com. Afspilleren er et gratis download

Anbefal til en ven

Klik for at fortælle til en ven Klik for at fortælle til en ven

Beskrivelse

Egern Flugt (Squirrel Escape) er et komplet vanedannende spil.
Styr et egern gennem mange mystiske rum, mens han forsøger at flygte. På hans vej mod frihed har du brug for at hoppe på flydende bokse, samle guld, finde skjulte nøgler og undgå de onde monsters. Egern Flugt er et sjovt spil, som du sikkert vil spille flere gange.

Instruktioner / Kontrol

OP piletast = Hop, VENSTRE/HØJRE piletast = Flyt, NED piletast eller Mellemrum = Gå gennem døre.

Brug de nævnte knapper til at navigere i spillet. Formålet med spillet er at samle så meget guld som overhovedet muligt. Falder du ned til bunden af skærmen, vil du starte forfra i samme rum. Går du ind i et monster eller lignende, vil du miste point.
3 Stars
Stem på dette spil
Du skal være registreret bruger for at kunne skrive kommentarer.


Gratis spil og underholdning til børn og barnlige voksne

Velkommen til vores nye spille-sektion med gratis spil. Vi garanterer dig, at der er nye spil hver eneste uge. Og alle er spil er gratis at spille! Hvis du bliver registreret bruger, kan du tilføje kommentarer, stemme på spillene, få oversigt over de spil, du har spillet. Registrerede brugere får også point for hvert spil og kommentar, de laver - og vil få besked, når vi tilføjer nye gratis spil. Indtil videre: Ha' det sjovt! :)

Bliv medlem

gratis registrering og modtag nyheder om gratis spil