Gratis spil, postkort og underholdning
Masser af nye spil
Spil Jungle Monkey 3 Spil Operation Ungdomsklub
Spil Super Soldat Spil Hr Farlig
Spil Sultne Pinatas Spil Mikroliv
Spil Egern Samler Spil Stelios redder Tiden
Spil og bannere
Quiz
Komplet nytteløs information. Så du behøver ikke at trykke for at få besked.Havde vi vist, at it-kids ville være så inspirerende, sjovt og udfordrende at udvikle, var vi helt sikkert begyndt udviklingen mange år før.

HISTORIE

Den 17. juni 2000 blev domænet it-kids.dk skudt igang - og startskudet lød til det som senere skulle vise sig at vokse til et af Danmarks mest populære og største websites henvendt børn, unge og forældre.
Allerede fra starten var der stor interesse for projektet. Brugerne har givet os deres blå-stempel ved at it-kids hele tiden bliver besøgt af flere og flere.

Sidenhen er flere mindre børne-portaler dukket op. At nogle af disse i større eller mindre omfang har kopieret dele af it-kids's koncept, ser vi blot som et udtryk for, at vi har ramt noget rigtigt. Formålet med it-kids har lige fra starten været - og er stadig - at skabe et trygt sted på nettet for børn og voksne, der er fyldt med god underholdning. I det lys er det jo herligt, at der nu findes flere portaler med netop denne indgangsvinkel.

FILOSOFI

Et ord: Verdensherredømme! :o) Nå ikke? Jamen, så er vores målsætning at blive førende tjeneste-udbyder for børn og unge på Internettet med et koncept for børn, unge og familier, der består af spil, postkort og tonsvis af sjov og ballade. Derudover skal it-kids selvfølgelig også være et trygt, sikkert, sjovt og morsomt website for børn, unge og forældre.

it-kids baserer sig på levende sider med enkel grafik og begrænset brug af tekst. it-kids bliver konstant videreudviklet, og vi bestræber os på hele tiden at komme med nye, morsomme og spændende tilbud til brugerne. it-kids er bygget op på den måde, at vi altid har kommunikation med vores brugere, og de dermed altid er med til at skabe nyt indhold på it-kids. Dermed vil it-kids altid være aktuelt og interessant for brugeren.

Et støt stigende antal besøg viser, at filsofien virker.

it-kids ejes af 12net CVR: 28226403

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få at vide, når der kommer nye spil og sjov underholdning.

Bliv spået! Prøv vores troldmand.

it-kids ses bedst med... en tændt computer. :o)
Information om it-kids.dk | ©2006 it-kids | Kontakt os